Σχεδιάστε το δικό σας μηδενικό ευρωβάρος.

Κερδίστε χρήματα πουλώντας τραπεζογραμμάτια Μηδενικού ευρώ.

Ελληνική αντιπροσωπεία.

Γίνε έμπορος στην Ελλάδα.

Το τουρισμός είναι ένα αναπτυσσόμενο αγορά, τα μουσεία είναι γεμάτα και τα τουριστικά καταστήματα κάνουν καλές ευρεσιτεχνίες, αλλά μερικές φορές δεν είναι πάντα ό,τι περιμένεις. Γι' αυτό είναι καλό να δημιουργήσεις έξτρα εισόδημα χωρίς να χρειάζεται πολλά χρήματα για επένδυση. Σε ενδιαφέρει; Σκέψου να γίνεις έμπορος των Μηδενικών Ευρώ Χαρτονομισμάτων στην ESEBanknotes. Με πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένου εξτρά εισοδήματος, πλήρη υποστήριξη μάρκετινγκ και ελκυστική έκπτωση στην πρώτη αγορά σου, η ESEBanknotes σου προσφέρει την ιδανική αφετηρία για να μετατρέψεις το πάθος σου για τα συλλεκτικά αντικείμενα σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Το Μηδενικό Ευρώ Χαρτονόμισμα είναι περισσότερο από ένα συλλεκτικό αντικείμενο· είναι ένα κομμάτι ιστορίας που μπορείς να κρατήσεις στα χέρια σου. Κάθε χαρτονόμισμα είναι μια αναγνώριση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του κόσμου μας, με σχεδιασμούς που κυμαίνονται από ιστορικά μνημεία έως εμβληματικές προσωπικότητες. Ως έμπορος στην ESEBanknotes, έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς αυτά τα μοναδικά κομμάτια με συλλέκτες και λάτρεις από όλο τον κόσμο. Όμορφο είναι ότι μπορείς ακόμη και να σχεδιάσεις τα δικά σου χαρτονομίσματα μέσω μας, για την εμπρόσθια όψη του μουσείου, του καταστήματός σου ή απλά ενός όμορφου αντικειμένου.

Γίνε σήμερα έμπορος Μηδενικών Ευρώ Χαρτονομισμάτων στην ESEBanknotes και ανακάλυψε τα πολλά πλεονεκτήματα αυτής της μοναδικής επιχειρηματικής ευκαιρίας. Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ξεκίνα το ταξίδι σου στον συναρπαστικό κόσμο του Μηδενικού Ευρώ Χαρτονομίσματος.

Erechtheion temple in Acropolis of Athens
Famous greek tourist destination Oia, Greece
Γενικές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις Ερωτήσεις!!

Δεν είναι δύσκολο να γίνεις αντιπρόσωπος, αλλά παρακάτω είναι μερικές συχνές ερωτήσεις.

Ναι, μπορείτε να γίνετε έμπορος. Οι συγκεκριμένες απαιτήσεις και η διαδικασία μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία ή τον οργανισμό με τον οποίο επιθυμείτε να συνεργαστείτε. Συνιστάται να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εμπόρου τους και για οποιαδήποτε συγκεκριμένα κριτήρια ή προσόντα που ενδέχεται να απαιτούν. Θα σας παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και θα σας καθοδηγήσουν μέσα από τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Για την εγγραφή σας, θα χρειαστούμε τα παρακάτω:

  1. Ένα νόμιμο επιχειρηματικό πρόσωπο ή εγγραφή στο τοπικό επιμελητήριο εμπορίου.
  2. Αντίγραφο έγκυρου αστυνομικού διαβατηρίου ή ταυτότητας.
  3. Συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής.

Αυτά τα στοιχεία απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής.

Δεν υπάρχουν αρχικά κόστη, αλλά απαιτείται μια προκαταβολή 50% για την πρώτη παραγγελία τουλάχιστον 10.000 χαρτονομισμάτων. Οι συνθήκες για την αγορά αυτόματων πωλητών ισχύουν διαφορετικοί όροι, τους οποίους θα σου εξηγήσουμε ευχαρίστως, και αυτό θα σε εκπλήξει.

Dealer Form

Υποβάλετε αίτηση για αντιπροσωπεία

Χαιρετισμοί, αξιότιμε πελάτη! Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας για να γίνετε αντιπρόσωπος με την εταιρεία μας. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών στους εκτιμημένους αντιπροσώπους μας, και είμαστε ενθουσιασμένοι να σας έχουμε στην ομάδα μας.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, παρακαλούμε συμπληρώστε την απλή αλλά ολοκληρωμένη φόρμα που παρέχεται παρακάτω!

* Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

hr

Add your ATM

If you have a new ATM/vending machine, you can add the location by filling out the form below.

We will rectify your apply. after rectification your atm will be added to your atm list and posted on the map.

Post Title*
Full address ATM*
Banknote
Maximum file size: 3 MB